• Benvingut a l’Associació d’Antics Alumnes de l’Escola PàlcamJa podeu formar-ne part
  • L'Escola Pàlcam fa 60 anys
  • L'Escola PàlcamUna escola amb història
  • Es constitueix L’Associació Alumni Pàlcam
Benvingut a l’Associació d’Antics Alumnes de l’Escola Pàlcam1 L'Escola Pàlcam fa 60 anys2 L'Escola Pàlcam3 Es constitueix L’Associació Alumni Pàlcam4
×
Convocatòria Assemblea General Ordinària 2017

Ara que ja fa més d’un any de la fundació d’ALUMNI PÀLCAM, i seguint l’article 11è dels estatuts de la nostra associació, ha arribat el moment de convocar-vos a la primera Assemblea General Ordinària d’ALUMNI PÀLCAM que se celebrarà a la pròpia escola Pàlcam el proper dijous 20 d’abril a les 19:00.

ORDRE DEL DIA

  1. Memòria d’activitats del 2016.
  2. Liquidació pressupostària del 2016.
  3. Presentació d’activitats i pressupost per al 2017 i aprovació, si escau.
  4. Elecció de la Junta Directiva.
  5. Precs, preguntes i suggeriments.

Tal com consta en els articles 13è i 14è podeu presentar les vostres candidatures a la Junta Directiva, formada per un mínim de 5 membres i un màxim de 10, sempre socis d’ALUMNI PÀLCAM i majors d’edat. El termini de presentació de candidatures acabarà una setmana abans de l’assemblea, és a dir, el proper dijous 13 d’abril. Si voleu formar part de la Junta Directiva i no teniu candidatura, contacteu amb nosaltres i intentarem buscar una opció.

En cas de no poder assistir-hi, podeu delegar el vostre vot a un representant que ha de ser membre d’ALUMNI PÀLCAM, mitjançant aquest formulari. També seran benvinguts totes les vostres propostes, idees i suggeriments que ens podeu fer arribar a alumni@palcam.cat.

Finalment, us demanem que abans del dijous 13 d’abril ens feu saber la vostra intenció d’assistir a l’assemblea, per tal de poder adaptar l’aforament de la sala.
Esperem comptar amb tots i totes, per tal de fer créixer ALUMNI PÀLCAM i decidir conjuntament el rumb de la nostra associació per al proper any!!!

Carles del Pozo (Promoció 2001, President) i Jaume Arija (Promoció 2013, Vicepresident)

Barcelona, 27 de març de 2017

Escola Pàlcam- Tel. 93 435 97 49
C/ Rosalía de Castro, 30-34
C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA
Copyright 2015- Tots els drets reservats