• Benvingut a l’Associació d’Antics Alumnes de l’Escola PàlcamJa podeu formar-ne part
  • L'Escola Pàlcam fa 60 anys
  • L'Escola PàlcamUna escola amb història
  • Es constitueix L’Associació Alumni Pàlcam
Benvingut a l’Associació d’Antics Alumnes de l’Escola Pàlcam1 L'Escola Pàlcam fa 60 anys2 L'Escola Pàlcam3 Es constitueix L’Associació Alumni Pàlcam4
Convocatòria Assemblea General Ordinària 2017

Ara que ja fa més d’un any de la fundació d’ALUMNI PÀLCAM, i seguint l’article 11è dels estatuts de la nostra associació, ha arribat el moment de convocar-vos a la primera Assemblea General Ordinària d’ALUMNI PÀLCAM que se celebrarà a la pròpia escola Pàlcam el proper dijous 20 d’abril a les 19:00.

ORDRE DEL DIA

  1. Memòria d’activitats del 2016.
  2. Liquidació pressupostària del 2016.
  3. Presentació d’activitats i pressupost per al 2017 i aprovació, si escau.
  4. Elecció de la Junta Directiva.
  5. Precs, preguntes i suggeriments.

Tal com consta en els articles 13è i 14è podeu presentar les vostres candidatures a la Junta Directiva, formada per un mínim de 5 membres i un màxim de 10, sempre socis d’ALUMNI PÀLCAM i majors d’edat. El termini de presentació de candidatures acabarà una setmana abans de l’assemblea, és a dir, el proper dijous 13 d’abril. Si voleu formar part de la Junta Directiva i no teniu candidatura, contacteu amb nosaltres i intentarem buscar una opció.

En cas de no poder assistir-hi, podeu delegar el vostre vot a un representant que ha de ser membre d’ALUMNI PÀLCAM, mitjançant aquest formulari. També seran benvinguts totes les vostres propostes, idees i suggeriments que ens podeu fer arribar a alumni@palcam.cat.

Finalment, us demanem que abans del dijous 13 d’abril ens feu saber la vostra intenció d’assistir a l’assemblea, per tal de poder adaptar l’aforament de la sala.
Esperem comptar amb tots i totes, per tal de fer créixer ALUMNI PÀLCAM i decidir conjuntament el rumb de la nostra associació per al proper any!!!

Carles del Pozo (Promoció 2001, President) i Jaume Arija (Promoció 2013, Vicepresident)

Barcelona, 27 de març de 2017

Escola Pàlcam- Tel. 93 435 97 49
C/ Rosalía de Castro, 30-34
C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA
Copyright 2015- Tots els drets reservats